…is een uniek communicatietrainingsbureau voor zorgprofessionals, omdat we:

Individuele trainingen bieden u het voordeel dat het optimaal veilig en persoonlijk is, geheel vertrouwelijk en compact. Groepstrainingen bieden het voordeel van leren van en met elkaar en dezelfde kennis opdoen.

Ieder van onze trainers heeft sterke affiniteit met en kennis van de zorg. Samen hebben we een relevante combinatie van expertise, waardoor we goed kunnen aansluiten op uw behoefte of die van uw organisatie. We zijn allemaal enorm gedreven om zorgverleners en -organisaties maximaal te ondersteunen op het gebied van communicatie.

We leggen snel de ‘vinger op de zere plek’ en zetten u eveneens weer snel ‘op het goede been’. Dat doen we op praktische wijze.

Contactgegevens:

Voor een training (kort) na een medisch incident belt u onze spoedlijn: 06-16036175

Voor alle andere gevallen belt u: 035-5436304 of mailt u naar: info@traininginpraktijk.nl

Onze standplaats is Baarn. Daar organiseren we primair trainingen. Maar we vinden het natuurlijk geen enkel probleem om naar u toe te komen ‘training on the job’ dus. Ook kunnen we een training laten plaatsvinden in een coachhuis bij u in de buurt.
Voor een afspraak komen we ook graag naar u toe. Wilt u in Baarn langskomen, dan bent u van harte welkom in Villa Mollerus, Mollerusstraat 1.