Flexibel kantoor

Flexkamers in Villa Mollerus

Heb je behoefte aan een volledig ingerichte ruimte waar je per direct aan de slag kan, dan is 1 van onze ruimtes op maat gemaakt voor jou. Natuurlijk is het mogelijk voor 1, 2, 3 of meer jaar een kamer te huren, maar wij werken ook vanuit het andere kant van het spectrum. Twee uur, een dagdeel of een hele dag? Neem contact met ons op voor de aantrekkelijke tarieven en mogelijkheden.

Altijd een eigen kamer

Soms wil je een collega-ondernemer of (potentiële) klant te ontmoeten. In plaats van te kiezen voor dat anonieme restaurant langs de snelweg of een rumoerige grand café, biedt Villa Mollerus uitkomst. In tegenstelling tot veel flexplekken elders krijg je bij ons een hele kamer tot je beschikking. Je hoeft je ruimte dus niet te delen met andere ondernemers.

Overleg over alle mogelijkheden

Ook flexhuurders dragen bij aan de sfeer in Villa Mollerus. Daarom zien wij het liefst flexibele ondernemers met enige regelmaat terugkeren in onze kantoorvilla. In overleg is het mogelijk een kamer eens per maand of enkele malen in de week te reserveren. Wij brengen graag jouw wensen en onze mogelijkheden zo effectief mogelijk samen.

Flexplek tussen vaste huurders

Wil je graag een werkplek waar je op allerlei momenten terecht kunt maar niet de hele week zult zijn? Vind je het zonde om een hele kamer te huren die een deel van de week leeg blijft? De grote ruimte van 75 m2 op de tweede verdieping wordt gebruikt als een tussenvorm tussen de flexplek en een permanente werkplek. Een aantal ZZP’ers kan gebruik maken van deze ruimte en de kosten voor de huur delen. Mocht het eens een beetje te druk worden, dan heeft Villa Mollerus voldoende opties om uit te wijken.

Neem contact op voor meer informatie via onderstaande button.