Bureau

Flexkamers in Villa Mollerus

Heb je behoefte aan een volledig ingerichte ruimte waar je per direct aan de slag kan, dan is 1 van onze ruimtes op maat gemaakt voor jou. Natuurlijk is het mogelijk voor 1, 2, 3 of meer jaar een kamer te huren, maar wij werken ook vanuit het andere kant van het spectrum. Twee uur, een dagdeel of een hele dag? Neem contact met ons op voor de aantrekkelijke tarieven en mogelijkheden.

Altijd een eigen kamer

Soms wil je een collega-ondernemer of (potentiële) klant te ontmoeten. In plaats van te kiezen voor dat anonieme restaurant langs de snelweg of een rumoerige grand café, biedt Villa Mollerus uitkomst. In tegenstelling tot veel flexplekken elders krijg je bij ons een hele kamer tot je beschikking. Je hoeft je ruimte dus niet te delen met andere ondernemers.

Overleg over alle mogelijkheden

Ook flexhuurders dragen bij aan de sfeer in Villa Mollerus. Daarom zien wij het liefst flexibele ondernemers met enige regelmaat terugkeren in onze kantoorvilla. In overleg is het mogelijk een kamer eens per maand of enkele malen in de week te reserveren. Wij brengen graag jouw wensen en onze mogelijkheden zo effectief mogelijk samen.

Neem contact op voor meer informatie.