Trappenhuis

Vaste werkplekken voor diverse verbanden

Villa Mollerus heeft diverse ruimtes om goede invulling te geven aan jouw behoefte aan een vaste werkplek.

  • Een eigen kamer (eventueel samen met een collega te huren)

Villa Mollerus beschikt over een Tuinverdieping en Terrasverdieping met zeven aangename, lichte en representatieve kamers. Deze kamers varieren van, variërend van 8 tot 45 vierkante meter oppervlakte.

  • Een eigen etage voor bedrijven of samenwerkingsverbanden tot ongeveer 8 personen

Op de Zonneverdieping van Villa Mollerus bevinden zich twee grote ruimtes van 28 en 75 vierkante meter oppervlakte. De grootste heeft een eigen pantry. De hoogste verdieping is dankzij lichtkoepels bijzonder prettig werkbaar. De hoge balkenplafonds creëren een huiselijk gevoel. Kleinere bedrijven vinden in deze ruimtes een ideaal onderkomen. Dankzij het vloeroppervlak is het makkelijk te variëren met kamerindelingen.

Gemeenschappelijke ruimtes

In het pand zijn diverse voorzieningen aanwezig die gemeenschappelijk in gebruik zijn door de huurders in Villa Mollerus. Denk aan de toiletten, garderobe, pantry’s en de ontmoetings-/ lunchruimte. Ook de gasten van de huurders mogen uiteraard gebruik maken van deze faciliteiten.

Ben je nieuwsgierig of er momenteel ruimtes vrij zijn, neem dan contact op. Huurprijzen zijn zeer toegankelijk maar het belangrijkste is of de sfeer en energie van Villa Mollerus je aanspreken. Je kunt altijd een afspraak maken om een kijkje te nemen. Wees welkom!