Zonneverdieping

Villa Mollerus: ruimtes te huur!

Binnenkort komt een hele etage beschikbaar met twee mooie lichte kamers op de tweede verdieping. De kamers zijn circa 75 m2 en 25 m2 groot, hebben eigen sanitair en kunnen samen of apart gehuurd worden en zijn in overleg te betrekken. De grootste ruimte is L-vormig, heeft een eigen pantry met een hoge “keukentafel” en een koelkast en is ruim en sfeervol. De etage biedt veel mogelijkheden voor een MKB of een zzp-netwerkorganisatie. En kan dus ook gezamenlijk gehuurd worden door 6-8 ZZP’ers

Beide ruimtes zijn gemeubileerd, er is wifi en er ligt bekabeling voor een vaste internet- en telefoonaansluiting, er zijn eigen koffie- & theefaciliteiten. Direct klaar voor gebruik dus! Daarnaast is het mogelijk om de Serre op de begane grond flexibel te huren voor vergaderingen, ontvangsten, presentaties of trainingen. Dit kan al vanaf 2 uur per dag en maakt het huren van de etage erg aantrekkelijk.

Bel gerust voor een afspraak om kennis te maken en een kijkje te komen nemen.

Beschikbare kantoorruimtes

Binnenkort zijn er kantoorruimtes beschikbaar van 20m2 en 75m2. Smaakvol ingericht en direct klaar voor gebruik. Het huurcontract stemmen wij zo goed mogelijk op je wensen af. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie.

Neem contact op